Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje

MISTER & MISS GIN

"Ste se kdaj lahko uprli čarom kakšnega prefinjenega gospodiča ali prikupne gospodične? Bio - Sad vam ponuja ta par: MISTER in MISS GIN, ki vas bo nedvomno zapeljal s svojo elegantnostjo in modernim okusom. Poizkusite in ne boste se jima mogli upreti !"

MISTER GIN 40 vol. % 1 L
Trendovska pijača Mister Gin je žgana pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih, ima harmoničen in uravnotežen okus. Proizvedena je iz izjemno kvalitetnega destilata v katerem je ujet pristen okus brinovih jagod. Nežna nota citrusov mu daje poln okus in svežino. Mister gin je prejemnik zlate medalje za kakovost na Kmetijsko živilskem sejmu v Novem Sadu 2019.

MISS GIN 37,5 vol. % 0,7 L
Miss Gin je moderna pijača, ki se odlikuje po vrhunskih senzoričnih lastnostih. Proizvedena je iz kvalitetnega destilata v katerem je poleg pristnega okusa brinja in koriandra ujeta še nežna aroma sladkih jagod, borovnic ali rdeče pomaranče, ki pijači daje svežino in intenziven sadni okus. Nežne arome cimeta in jabolk ter drugih začimb pa Miss Gin winter pričarajo zimsko vzdušje.

MISTER GIN in MISS GIN, okus jagoda, polnimi tudi v stekleničke 0,2 L.

Naši partnerji

Ali se zanimate za naše produkte?