Povpraševanje

Za oddajo povpraševanja izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor na vaš e-naslov!
Povpraševanje
BIO-SAD d.o.o. je družba za proizvodnjo, trgovino in storitve s sedežem v Jakobskem Dolu na obronkih Slovenskih goric. Na tržišču smo prisotni vse od leta 1994, torej že preko 20 let.

Sledimo dolgoletni lokalni tradiciji teh krajev, se prilagajamo razmeram na trgu, se ponosno in uspešno kosamo z vse hujšo konkurenco, razvijamo sodobne tehnologije in nove prodajne programe.

Slogan družbe se glasi “Pijače za vaš okus” , saj ponujamo širok izbor brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter pijač na osnovi vina.

Vsi proizvodi so skrbno proizvedeni iz kvalitetnih surovin in napolnjeni v estetsko embalažo ter so rezultat našega lastnega znanja in izkušenj.

Podjetje se ponaša z lastnim bogatim polnilnim programom, katerega tudi podrobneje prikazujemo in opisujemo na naši spletni strani, hkrati pa smo si pridobili zaupanje kupcev, za katere opravljamo polnitve pijač njihovih blagovnih znamk po naših ali njihovih recepturah.

S proizvodnjo alkoholnih in brezalkoholnih pijač vrhunske kvalitete pridobivamo ugled in širimo svoj sloves tako doma kot tudi na tujih trgih. Potrošniki nas lahko prepoznajo po blagovni znamki Bio-Sad in Apis, velik delež našega polnilnega programa pa predstavljajo tudi polnitve pod trgovskimi blagovnimi znamkami.

Pijače polnimo za več slovenskih družb, v zadnjih letih tudi za obe večji diskontni verigi Hofer in Lidl, prav tako pa v Jakobskem Dolu že vrsto let polnimo tudi za večjega tujega kupca - srbsko blagovno znamko Gorki list. Čeprav so kupci iz leta v leto zahtevnejši in bolj kritični, si v družbi Bio-Sad prizadevamo ustreči vsem njihovim pričakovanjem, hkrati pa sledimo in uvajamo najvišje standarde kakovosti.

V letu 2015 smo uspešno pridobili certifikat IFS Food in k večletnem poslovanju v skladu s standardom ISO 9001 in HACCP-om dodali nov mejnik h kvalitetnem in varnem proizvodu za potrošnika. Naša osnovna usmeritev v kakovost izdelkov je tudi primerno nagrajena s strani kupcev in strokovne javnosti s številnimi zlatimi, srebrnimi medaljami in pisnimi priznanji.

V kolikor bi tudi sami želeli izdati lastno blagovno znamko pijače ali le-to že imate in bi želeli, da polnitev za vas opravimo mi, oddajte povpraševanje in z veseljem vas bomo kontaktirali.
Ali se zanimate za naše produkte?